Hiep Hoi Hout

Ons retour- en terugbetalingsbeleid is 30 dagen geldig na uw aankoop. Als de termijn van 30 dagen is verlopen kunnen we uw retour helaas niet meer accepteren. Na het aanmelden van uw retour heeft u nog 14 dagen de tijd om het product op te sturen. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet het product in de oorspronkelijke staat en het liefst in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd worden. Sommige producten kunnen niet teruggestuurd worden. Producten die op maat voor u gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden.
De volgende producten vallen buiten het retourbeleid:

– Cadeaukaarten
– Producten met namen erop
– Producten die op speciaal verzoek gemaakt zijn
– Stadsplattegronden


Beschadigde producten

Indien een product beschadigd geleverd is, kunt u het product omruilen voor een nieuw product. Indien dit het geval is kunt u een verzoek voor ruilen indienen door ons een mailtje te sturen (info@hiephoihout.nl) met daarin een beschrijving van de beschadiging en een foto van het beschadigde product. N.a.v de mail nemen we vervolgens z.s.m. contact met u op.

Als het product dat u ontvangen heeft gekocht is als cadeau en direct naar u verstuurd is, krijgt u een cadeaukaart ter waarde van het product. Als het product geretourneerd is krijgt u de cadeaukaart in de vorm van een couponcode toegestuurd via de mail.

Retourneren

U kunt een retour aanmelden door een mail naar ons emailadres (info@hiephoihout) te sturen waarin u uw retour aan ons meldt. Vermeld in de mail welk product u graag wilt terugsturen.
Verpak het item goed en voeg het retourformulier toe. We raden aan om het product in de originele verpakking terug te sturen, zodat de kans op beschadiging het kleinst is. Alleen onbeschadigde producten komen in aanmerking voor retourneren. Heeft u het product beschadigd ontvangen? Kijk dan hierboven bij beschadigde producten wat u in dat geval moet doen.
Verstuur het product vervolgens naar onderstaand adres:

Fluttert 5
7496BK Hengevelde

De kosten voor het retourneren van het pakket zijn voor uw eigen rekening. We raden aan om een retourservice met track&trace code te gebruiken van de diensten PostNL, DHL of DPD.
Als we uw retour goed ontvangen hebben krijgt u een mail ter bevestiging. We zullen daarna uw terugbetaling in werking zetten. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag en de oorspronkelijke verzendkosten binnen 7 werkdagen teruggestort op uw rekening.

Neem gerust contact met ons op (info@hiephoihout) voor al uw vragen over ons retourbeleid.

X